RUUSUJUURI

"arktinen ginseng" joka rauhoittaa stressiä ja hoitaa masennuksen aiheuttamia vaivoja, adaptogeeni joka tukee siellä missä tarvitaa, tasaa hormonitoimintaa (haima, kilpirauhanen) hyödyllinen myös silmille.

Hinta:30€/100ml.

KUUSENKERKKÄ

limaa irrottava ja hengitysteitä avaava (keuhkot,kurkku), edistää maksan, haiman ja kilpirauhasen toimintaa, sisältää runsaasti C-vitamiinia.

Hinta:22€/100ml.

ARONIA

yleiskuntoa vahvistava, suojaava vaikutus säteilyltä, sisältää myös vitamiinit C, E sekä foolihappoa, edistää keuhkojen, munuaisten ja virtsarakon toimintaa.

Hinta: 16€/50 ml.PIHARATAMO

Kauan käytetty vatsalääkkeenä, joka hidastaa bakteerien kasvua ja nopeuttaa limakalvon paranemista. Helpottaa yskää ja irroittaa limaa.

Hinta: 15€/30 ml.

VÄINÖNPUTKI

rentouttava ja rauhoittava rohto, joka hoitaa hengityselimiä (keuhkot, keuhkoputket) käytetään myös kilpirauhasen vajaatoimintaan ja sydämen rytmihäiriöihin.

Hinta:15€/30ml.

RUTTOJUURI

yleisvahvistava rohto, joka tukee maksan, haiman ja munuaisten toimintaa, edistää ruoansulatusta ja aineenvaihduntaa, ehkäisee ummetusta ja ilmavaivoja, lievittää särkyä (luonnon morfiini), myös heinänuhaan on todettu auttavan.

Hinta:15€/30ml.

WIKING DROPS

monivaikutteinen rohto, joka korjaa energianpuutetta ja sopii flunssan sekä erilaisten kiputilojen hoitoon (ivel-, lihas-, ja hermokivut) tukee sisäelinten toimintaa (maksa, perna, munuaiset, veri).

Hinta:22€/100ml. 15e/30ml.

SIANKÄRSÄMÖ

antibioottinen rohto, joka hoitaa munuaisia ja virtsateitä, sekä alentaa verensokeria, sydänystävällinen rohto, laskee verenpainetta, edistää myös vatsan ja munasarjojen toimintaa.

Hinta:15€/30ml.

KIHOKKI

hyvä rohto hengitystiesairauksiin, tukee maksan, haiman, pernan ja kilpirauhasen toimintaa, auttaa yleiseen hyvinvointiin ja on aivoille moni tehorohto.

Hinta:22€/30ml.

PELTOKORTE

rauhoittaa ja virkistää, sisältää runsaasti piitä(iho, hiukset, nivelet) sydänrohto joka vahvistaa myös kohtua. Sitä käytetään myös munuais- ja virtsatieongelmiin.

Hinta:15€/30ml.

MAARIANHEINÄ
rauhoittava, rakkautta ja turvallisuutta

tuova runsaudensarvi

Hinta:15€/30ml.

ORAPIHLAJA

yleisvahvistava ja mm. sydämen sekä aivojen verisuonia laajentava. Todettu vähentävän sydämen ryhtihäiriöitä.

Hinta:22€/100ml.

KOIVUNLEHTI

puhdistaa elimistöä (sappi, maksa) vahvistaa luustoa, kirkastaa vaaleita hiuksia.

Hinta:15€/30ml.


MESIANGERVO

yleisrohto, joka lievittää särkyä on diureettinen ja anti- reumaattinen, tukee sisäelimien toimintaa (maksa, haima, perna, munuaiset) tehostaa ihon aineenvaihduntaa.

Hinta:15€/30ml.

VOIKUKKA

voimauute sisäelinten tukemiseen (maksa, sappi, munuaiset, perna) soveltuu hengitysteiden hoitoon (keuhkot, keuhkoputket, kurkku)

Hinta:15€/30ml.

PAKURIKÄÄPÄ

vahva antioksidantti joka tehostaa vastustuskykyä, sopii mm. diabeteksen ja syövän tukihoitoon.

Hinta:22€/50ml.

PAKURIKÄÄPÄJAUHE INARILTA

jauheesta voi keittää teetä, vaikutus sama kuin yllä.

Hinta:25€/150gr.


MUURAHAISLINIMENTTI / ulkoisesti

sopii mm. reumaattisiin kipuihin.

(Tarpeen vaatiessa linimentin alle voi käyttää ihovoidetta)

Hinta:18€/100ml.

CITROSEPT-greipinsiemenuute

Luonnon antibiootti. Influenssan oireisiin, sieni infektioihin ja erlaisiin iho ongelmiin.

Hinta:29€/50ml.

42€/100ml.

RUOTSIN TIPAT Maria Trebenin reseptin mukaan

Vanha moninainen yrttilääke m.m. influenssan ennakkoonehkäisemiseksi ja hoitoon, vatsavaivoihin, kiputiloihin. Voi käyttää myös kääreenä.

Hinta:28€/200ml. 38€/300ml. 60€/500ml.